Napels

Napels

geweldig op vakantie naar Napels

Autoverhuur Napels

Het Italiaanse Napels is een stad die veel te bieden heeft voor toeristen. Om optimaal te kunnen genieten van de stad is het handig om onafhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Het huren van een auto is voor velen de oplossing en misschien ook voor jou, want wie denkt dat autoverhuur in Napels duur is, heeft het verkeerd.

Aangekomen met het vliegtuig in Napels is er maar ťťn ding wat je wilt: zo snel mogelijk het centrum in en de stad verkennen. Het vliegveld Capodichino Airport zet shuttlebussen in om reizigers van het vliegveld naar het centrum te krijgen, maar zie je het niet zitten om in deze propvolle bussen te zitten? Een auto huren is dan allesbehalve een overbodige luxe. Terwijl je met de bus 25 minuten onderweg bent, doe je er met de auto iets meer dan een kwartier over om in het centrum te zijn.Wel is het ieder moment oppassen geblazen. Italianen hebben immers een ander temperament dan Nederlands, ook als het aankomt op rijgedrag. Italianen rijden nonchalant, hard en vooral brutaal. De Italiaanse chauffeurs toeteren er bovendien maar al te vaak op los. De enige tip die hierbij te geven is, dat je jezelf hier niks van moet aantrekken en daarnaast moet blijven oppassen in het verkeer.

Nog meer handig om te weten is dat autohuurders in ItaliŽ zich aan een aantal belangrijke regels dienen te houden. Zo is wettelijk vastgesteld dat je minimaal 21 jaar oud moet zijn, de beschikking hebt over een creditcard en minstens een jaar een geldig rijbewijs hebt. Verkeersregels in ItaliŽ zijn zo goed als hetzelfde als in Nederland. Alleen waar je in Nederland 80 kilometer per uur mag, mag je in ItaliŽ 90 kilometer per uur. Op de autosnelweg mag je eveneens tien kilometer per uur harder dan in Nederland.

Als je er zeker van wilt zijn dat je een auto kan huren in Napels en ook nog eens tegen een schappelijke prijs, dan is het verstandig vooraf een auto te reserveren. Het huren van een auto in Napels kan bij meerdere maatschappijen. Het met elkaar vergelijken aanbieders van autoverhuur in Napels gaat tijd kosten, maar het levert je hoogstwaarschijnlijk wel geld op. Je bespaart immers.

Het huren van een auto in Napels kan op meerdere manieren, maar wel dien je minimaal 21 jaar oud te zijn. Verder hebben Italianen een ander rijgedrag en is het verstandig je daar naar aan te passen. Ook de snelheden zijn in ItaliŽ dan in Nederland. Tot slot: wees verstandig en reserveer een auto vooraf.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Napels.be alle rechten voorbehouden