Napels

Napels

geweldig op vakantie naar Napels

Vliegtickets Napels

vliegticket napelsNapels ligt in Zuid-Italië en is dankzij het vliegveld Capodichino Airport goed te bereiken per vliegtuig. Het vliegveld telt één landingsbaan en zet shuttlebussen in om passagiers naar het centrum van Napels te krijgen. Met het vliegtuig naar Rome vliegen en met de trein verder gaan richting Napels kan ook.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen per auto af te reizen naar Napels, maar waarom zou je uitgeput aankomen als het ook anders kan? Als je vliegtickets naar de Italiaanse stad maar ver genoeg van te voren boekt, zullen je kosten beperkt blijven. Napels telt één vliegveld: Capodichino Airport.

De luchthaven Capodichino Airport ligt nabij Napels en heeft één landingsbestaan. Deze is ruim 2,5 kilometer lang. De reistijd naar het centrum van Napels is 25 minuten met de bus. Dagelijks gaan vele shuttlebussen op en neer om de vele toeristen naar het centrum en vliegveld te brengen.

De meeste grote vliegtuigmaatschappijen, waaronder Transavia, TUIfly, KLM, Ryanair en EasJet bieden vluchten aan naar Napels. Je kunt er echter ook voor kiezen het vliegtuig naar Rome te nemen. Aangekomen in Rome kun je met de trein opstappen op station Termini. De treinreis neemt ongeveer twee uur in beslag.

Napels is een stad die op meerdere manieren te bereiken is. De meest voor de hand liggende manier is om per vliegtuig rechtstreeks naar Napels af te reizen. Door de bussen die het vliegveld Capodichino Airport inzet, ben je binnen no-time in het centrum van de Italiaanse stad. Een auto huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Napels.be alle rechten voorbehouden