Napels

Napels

geweldig op vakantie naar Napels

Hotels Napels

Hotel Napels Napels is bij uitstek de plek om een heerlijke lange vakantie door te brengen. Het aanbod van hotels draagt hier zijn steentje aan bij. Met name de hotels Royal Continental, La Ciliegina en UNA Hotel Napoli zijn erg in trek bij toeristen die Napels langer bezoeken dan één dag.

Het hotel Royal Continental is een unieke locatie met een prachtig uitzicht op de Golf van Napels en het kasteel dell’Ovo. Het hotel heeft vier sterren en hoewel je zou denken dat je hoofdprijs betaalt voor dit hotel, is dit allesbehalve waar. Royal Continental is dus het overwegen waard.

Een ander hotel in Napels is La Ciliegina. Het hotel heeft unieke eigenschappen en blinkt uit met ultramoderne hotelkamers. De kamers bevatten hydromassagedouches en lcd-tv’s en verschaffen een mooi uitzicht op Teatro di San Carlo, het operahuis van Napels. Het hotel La Ciliegina is niet voor iedereen weggelegd, omdat het aan de prijzige kant is.

UNA Hotel Napoli is een hotel voor de budgetreiziger. Het Napolitaanse hotel heeft weliswaar een moderne uistraling, maar de kosten voor hotelkamers blijven beduidend lager dan gemiddelde hotels in Napels. Hiermee maakt UNA Hotel Napoli dan ook een verschil. Het hotel ligt tegenover het centraal station en in de belangrijkste winkelwijk van Napels. Het centrum is dus op loopafstand bereikbaar.

Nog drie populaire hotels zijn H2C Hotel Napoli, Grand Hotel Oriente en Grand Hotel Santa Lucia. Elk van deze drie hotels heeft iets apart. Zo heeft het H2C Hotel Napoli een geweldig uitzicht over zowel de baai als de Vesuvius. Het Grand Hotel Oriente heeft daarentegen een magische ambiance die zorgt voor een aangenaam en dynamisch verblijf. Het Grand Hotel Santa Lucia op zijn beurt moet het hebben van moderne faciliteiten en een elegante bouwstijl.

De accommodaties en faciliteiten in Napels zijn goed en de hotels maken hun naam meer dan waar voor het geld. Royal Continental, maar ook La Ciliegina en UNA Hotel Napoli zijn de populairste hotels van de Italiaanse stad.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Napels.be alle rechten voorbehouden