Napels

Napels

geweldig op vakantie naar Napels

Weer in Napels

Napels trekt toeristen uit de hele wereld. En van de redenen is toch wel het weer. In Napels heerst een Middellands Zeeklimaat. Bij dit klimaat zijn de zomers erg warm en de winters behoorlijk koud. De temperaturen kunnen in de zomer al gauw oplopen tot een graad of 35.

Als het in Napels regent, dan is het vaak van korte duur. De droogste maand van het jaar is augustus. Dit is tevens de warmste maand van het jaar. De temperaturen gaan al gauw de grens van 30 graden voorbij. Ook juni en juli zijn warme maanden in Napels. s Avonds kan het in Napels soms flink onweren.

De winters daarentegen zijn wisselvallig. Zonnige winterdagen maken om de paar dagen plaats voor koude winterdagen en andersom. De ideale tijdsperiode om Napels te bezoeken is en blijft toch het voorjaar. In deze periode zijn de temperaturen koel en is het bekijken van bezienswaardigheden beter te doen dan onder hete omstandigheden zoals in juni, juli en augustus.

Het zonnige Napels is een populaire trekpleister en raar is dat gezien de bezienswaardigheden niet. Ook het weer speelt een rol, want Napels heeft een Middellands Zeeklimaat. Terwijl de winters in Napels wisselvallig zijn, trekken de zomers met temperaturen voorbij de 30 graden maar al te veel toeristen.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2023 Napels.be alle rechten voorbehouden